Fonalválasztó kisokos

Vászon

Kötnél valamit, csak nem tudod milyen fonalat válassz hozzá? Segítek egy kicsit a döntésben.

Mielőtt nagyon előreszaladnánk, tudni kell, hogy mit szeretnél kötni. Nyilván meg van az, hogy mit szeretnél kötni, és a kötési minta is. Ha nincs, akkor gyorsan keress rá a neten, vagy valamelyik szaklapban.

Azt nyilván már tudod, hogy a készülő ruhadarabot milyen évszakben fogják hordani. Ez az elsődleges szempont a a fonal választásánál, ugyanis vannak kifejezetten, tavaszi, nyári ruhákhoz ajánlott fonalak, és vannak, amelyeket inkább őszi, téli használatra szánnak.

A következő fontos dolog a színválasztás. Jól át kell gondolni, hogy a készülő ruhát milyen más ruhadarabokkal szeretnéd együtt hordani, és ennek megfelelően, azokkal harmonizáló színt kell választani.

Ha meg van a szín is, akkor pedig már csak egy jó méteráru bolt kell, ahol megfelelően nagy a választék, hogy megvásárolhasd a szükséges mennyiségű fontalat.

Egyébként az egyik nagy népeszerűségű fonal a Bravo fonal. Érdemes ebben gondolkoznod, ha őszi vagy téli ruhadarabot készítenél. A Bravo fonal 100% akril, így könnyen kezelhető, mosógépben mosható.

Megosztás