Divatos frizurák a barber shopból

Barber

Az utóbbi évtizedben egyre nagyobb igény lett a divatos, trendi frizurákra a férfiak körében.
Nyilván ennek az is az oka, hogy egyre több igényes frizurát látunk a közösségi oldalakon, Instán. És talán a tengeren túlról érkező filmek, POP sztárok, kosárlabdázók, és más hírességek hajviselete is jó minta, példa lehet a fiatalok számára.
Sőt még az is lehet, hogy a szakáll újbóli divatja okozta, hogy hamár igényes szakáll, akkor legyen hozzá illő haja is az embernek.

Na szóval mivel igény az van, hamar megjelentek az úgynevezett barber shopok is, akik erre specializálódtak. Itt kifejezetten férfi hajvágással foglalkoznak, így nem anyu fodrásza nyírja az időközben megnőtt fiacskája haját, hanem olyan barberek, akik a férfi hajnak, és arcszőrzetnek a professzionális specialistái.
Barber shop Budapest több helyén is nyílt, sőt, szép lassan már a vidéki nagyvárosokban is megjelentek az ilyen férfiakra specializálódott borbély üzletek.
Ezeken a helyeken ismerik a modern férfi hajdivatot, és el is tudják készíteni ezeket a frizurákat, így ha a jól megszokott fodrászod nem tud neked megfelelően hajat vágni, akkor irány a barber!

Megosztás